Hoofdmenu

Slide 1

Sponsoring

Alexa

Beste leden/lessers,

Ik ben Alexa de Bont, 35 jaar en woonachtig in Almere. Trotse moeder van een zoon en een dochter. Ik werk inmiddels al 5 jaar met veel plezier voor Tenniscollege Flevoland. De afgelopen 5 jaar ben ik trainster bij Centre Point geweest. Ik heb in de voorgaande jaren veel ervaring opgedaan bij Gold Star in Amsterdam.

Ik vind het een mooie uitdaging om bij TV Koriander te komen werken en jullie nieuwe vaste trainster te mogen worden. Hier was ik direct enthousiast over.  Het werken als tennistrainster is mijn passie. Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan de tennisopleiding van kinderen en volwassenen op zowel recreatief niveau als op wedstrijdniveau. Ik houd me graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de tennissport. Ik volg daarvoor regelmatig bijscholingen.

Ik organiseer en ondersteun graag activiteiten zoals bijvoorbeeld rood/oranje evenementen en diverse toernooien en competities. Dit wil ik ook graag gaan doen bij TV Koriander. Ik heb er erg veel zin in en ik kijk ernaar uit om bij TV Koriander aan de slag te gaan.Tot snel op de tennisbaan!!”  

 

Met vriendelijke Groet,

Alexa