Hoofdmenu

Komende Koriander Evenementen

Geen evenementen
Slide 1

Nieuws

Voorjaarscompetitie uitgesteld

De KNLTB heeft het volgende medegedeeld:

De verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus hebben gevolgen voor de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie. Voor meer dan 200.000 tennissers is de competitie hét hoogtepunt van het tennisseizoen. We proberen er dan ook alles aan te doen om de competitie door te laten gaan, voor zover de situatie het toelaat. Uiteraard staat de gezondheid van onze leden voorop. De afgelopen dagen heeft de KNLTB daarom alle mogelijke scenario's en bijbehorende consequenties in kaart gebracht en een besluit genomen over de verdere uitvoering van de competitie. De start van de KNLTB Voorjaarscompetitie en de Kia Tenniskids competitie wordt voorlopig uitgesteld naar begin mei.

Park gesloten ivm Coronavirus

Beste Korianderleden,

Afgelopen vrijdag hebben wij jullie al via de verschillende sociale media geïnformeerd over de gevolgen van het coronavirus en de uitwerking daarvan op de activiteiten welke gepland stonden.

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk de persconferentie van vanmiddag gezien. Daarin zijn nog verdergaande maatregelen aangekondigd welke een grote impact op de samenleving hebben en dus ook op onze tennisvereniging.

UPDATE 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf 15 maart 18.00 uur en gelden tot en met 6 april.

“De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de start van de Voorjaarscompetitie. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij jullie hier uiteraard over informeren.”

Per vanavond zal onze club dus dicht zijn en zal er niet getennist kunnen worden t/m in elk geval
6 april.  

Ook onze tennisschool TennisCollege Flevoland zal vanwege deze maatregel geen lessen mogen verzorgen.

Via de clubapp, facebook en de website zullen wij jullie op de hoogte houden als er nieuwe informatie beschikbaar is.

Met vriendelijke groet,

TV Koriander
Het bestuur

https://knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

 

Corona virus

Beste Korianderleden,

Naar aanleiding van de nieuwe door de Nederlandse regering genomen maatregelen en het advies van de KNLTB aangaande het coronavirus, hebben wij als bestuur gemeend gehoor te moeten geven aan deze adviezen. Concreet houdt dit in dat wij alle geplande activiteiten t/m 31 maart afgelasten. Dit betreft de volgende activiteiten:

  • Klaverjassen op vrijdag 13 maart
  • De Open Dag van 14 maart
  • NBVEBK op 19 maart
  • Het JEDI Weekend Dubbel Toernooi van 20 t/m 22 maart
  • De ALV van 24 maart (onder voorbehoud verschoven naar 14 april)
  • De “Fungames” avond van 27 maart
  • De competitie informatiedag voor junioren van 14 maart (nieuwe datum nog te bepalen)
  • De competitie informatie avond voor senioren van 25 maart (nu naar 02 april om 20:00 uur)

Voor het vrij tennissen en het volgen van tennislessen geldt dat hier nog geen negatief advies over is gegeven, mocht hier verandering in komen, dan zullen wij u dit onmiddellijk laten weten.

Voor uitgebreide informatie over het coronavirus verwijzen wij u graag naar:

https://www.knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/

TV Koriander
Het bestuur

Open dag Koriander 14 maart

Op zaterdag 14 Maart organiseert TV Koriander een open dag. De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Vanaf 14:00 uur is iedereen van harte welkom bij TV Koriander om een balletje te slaan. Dus zeg het voort en neem zoveel mogelijk mensen mee naar deze #lovegameNL! Zien we je dan?

Actie
Als je lid wordt tijdens de open dag betaal je geen inschrijfgeld (15 euro) en je krijgt een korting van 10 euro op je lidmaatschap!

De open dag duurt tot 16.00 uur.

Kijk hieronder voor de KNLTB flyer over de open dag.

Attachments:
Download this file (flyer open dag koriander 2020 (2).pdf)flyer open dag koriander 2020 (2).pdf[Flyer Koriander Open dag 14 maart]269 kB

Verandering contributie facturatie

Vanaf 2020 ontvangen de leden van TV Koriander de contributiefactuur via ClubCollect. Daartoe wordt gebruik gemaakt van het e-mail adres dat bekend is bij de ledenadministratie. Als een factuur per e-mail niet lukt of niet gewenst is dan zal een sms- bericht gestuurd worden naar het in de ledenadministratie opgenomen 06-nummer. Bij wijze van uitzondering kan ook een brief gestuurd worden.

Heeft u vragen ? Stuur dan een mail naar penningmeester@koriandertennis.nl