Hoofdmenu

Komende Koriander Evenementen

Geen evenementen
Slide 1

Nieuws

Park gesloten ivm Coronavirus

Beste Korianderleden,

Afgelopen vrijdag hebben wij jullie al via de verschillende sociale media geïnformeerd over de gevolgen van het coronavirus en de uitwerking daarvan op de activiteiten welke gepland stonden.

De meesten van jullie hebben waarschijnlijk de persconferentie van vanmiddag gezien. Daarin zijn nog verdergaande maatregelen aangekondigd welke een grote impact op de samenleving hebben en dus ook op onze tennisvereniging.

UPDATE 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf 15 maart 18.00 uur en gelden tot en met 6 april.

“De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de start van de Voorjaarscompetitie. Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij jullie hier uiteraard over informeren.”

Per vanavond zal onze club dus dicht zijn en zal er niet getennist kunnen worden t/m in elk geval
6 april.  

Ook onze tennisschool TennisCollege Flevoland zal vanwege deze maatregel geen lessen mogen verzorgen.

Via de clubapp, facebook en de website zullen wij jullie op de hoogte houden als er nieuwe informatie beschikbaar is.

Met vriendelijke groet,

TV Koriander
Het bestuur

https://knltb.nl/nieuws/2020/03/tennis-en-het-coronavirus/