Hoofdmenu

Komende Koriander Evenementen

Geen evenementen
Slide 1

Nieuws

Winterlessen

Je kan weer inschrijven voor de winter tennislessen. De inschrijfformulieren staan hier online.

 

Men's Day!

Waar: Tennisvereniging Koriander
Wanneer: zondag 26 augustus 2018
Aanvang: 11.00 uur
Wie: Echte mannen
Wat: Men's Day Koriander
Hoe: In een tossvorm waar om het half uur gewisseld wordt. Geen verplichtingen; stoppen wanneer je wilt. Verder zal er een pauze zijn voor de lunch. De enige dames aanwezig (bardienst) zorgen tussentijds voor de nodige voorzieningen bij de sportieve prestaties van de mannen; voorzieningen als shotjes (Berenburger etc.) welke geschonken worden op de baan, graag zo snel mogelijk het punt maken of verliezen wanneer dit geserveerd wordt ;-))! :P
Waarom: Gezelligheid kent geen tijd; een activiteit/evenement voor de mannelijke leden van ons kluppie & omstreken.. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.. Tennis & borrel; zonder gemorrel!

Voor meer info en inschrijven zie de bijlage.

 

Overzicht thuiswedstrijden live

De voorjaarscompetitie start binnenkort. Een leuke periode waarin vele spannende wedstrijden op ons park gespeeld worden. Kom de Koriander teams aanmoedigen!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle thuiswedstrijden.

Open dag en heropening clubhuis

Komende zaterdag 17 maart 2018 houden we de open dag bij Tennisvereniging Koriander waarbij we hopelijk weer een aantal nieuwe leden mogen begroeten. Maar vooral voor jou als lid nodigen we je hierbij graag uit voor de officiële opening van ons prachtig verbouwde clubhuis met splinternieuwe aanbouw/serre.

De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te slaan. 

Programma:

13.00 uur ontvangst met koffie, thee en limonade
13.30 uur start Tenniscircuit en Competitietraining
15.30 uur officiële opening vernieuwd clubhuis met aansluitend hapje en drankje.


Hopelijk zien we je komende zaterdag!

Bestuur T.V. Koriander

Sluiting clubhuis

Vanwege werkzaamheden is het clubhuis gesloten van 14 februari t/m 26 februari. Let op: De vermelde datum in het clubblad is onjuist.