Hoofdmenu

Slide 1

Lid worden

Lid worden

 

Hoe kunt u zich aanmelden als lid van onze vereniging?

De tarieven voor 2020 zijn:

Pupillen t/m 12 jaar €97,00    
Juniorleden t/m 17 jaar €103,00    
Studenten €155,00    
Senioren €206,00    
Dagleden (*) €155,00    
Winterlidmaatschap (**) €75,00    

Inschrijfkosten

€15,00    
Donateur €28,00    

(*)U kunt dan tennissen maandag t/m vrijdag, maar alleen overdag.

(**) Het winterlidmaatschap gaat in op 1 oktober en loopt tot 1 april. Winterleden betalen geen inschrijfkosten.

NB In het jaar dat je 13 wordt gaat het juniorlidmaatschap in. In het jaar dat je 18 wordt gaat het senior lidmaatschap in.

Met ingang van 1 januari 2013 kent TV Koriander ook de mogelijkheid van gezinskorting. De regeling is als volgt:

Bij 4 leden op 1 woonadres, is het goedkoopste gezinslid vrijgesteld van contributiebetaling. Alle andere clubverplichtingen (bardiensten etc) dienen wel door alle leden te worden voldaan.

Meer informatie en inschrijven


Indien u informatie wenst over het lidmaatschap of zich direct wilt aanmelden kunt u zich tot mij wenden. Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . U kunt dan een afspraak maken om een inschrijfformulier en een eenmalige machtiging in te vullen.Of vul het online inschrijfformulier in.

Voor het aanmaken van de KNLTB pasjes hebben wij twee recente pasfoto's van u nodig. Wilt u deze direct meenemen? Ik maak dan voor u een voorlopig pasje waarmee u onmiddelijk de tennisbaan op kunt. 

Het lidmaatschap van Koriander loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt tot wederopzegging jaarlijks stilzwijgend verlengd.

Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 1 december te geschieden bij de ledenadministratie. Niet tijdig opzeggen leidt tot de verplichting de contributie voor het gehele volgende jaar te betalen. Een opzegging is pas definitief als ze is bevestigt door de ledenadministratie.

 

Attachments:
Download this file (Incasso 2019.doc)Incasso 2019.doc[Incasso formulier 2019]114 kB