Hoofdmenu

Slide 1

Bardienstregelement 2016

 

Om een spelerspas voor het tennisjaar 2016 te krijgen zal er – naast het voldoen van de contributie - vóór de pasjesdag voor minimaal 3 bardiensten ingeschreven moeten zijn. Via de handleiding in de Koriandermix van februari als via de website kan worden ingeschreven op bardiensten.


1. Seniorleden zijn verplicht bardienst te vervullen vanaf het jaar waarin zij 19 jaar worden (geboren vóór 01-01-1998).

2. Seniorleden van 70 jaar en ouder (geboren vóór 01-01-1947) zijn vrijgesteld van de bardienstverplichting, maar worden wel aangemoedigd zich voor bardiensten in te schrijven.

3. Vrijwilligers en bestuurs- en commissieleden zijn vrijgesteld van de bardienstverplichting, maar worden wel aangemoedigd zich voor bardiensten in te schrijven.

4. Wanneer je voorjaarscompetitie speelt op vrijdagavond, zaterdag of zondag ben je verplicht met je team één bardienst op vrijdag zaterdag of zondag tijdens de competitie te vervullen (je kunt niet inschrijven op de dag dat je competitie speelt). Deze extra bardienst geldt niet als reguliere bardienst. Je moet dus ook gewoon voor 3 andere bardiensten inschrijven.

5. Tot twee weken vóór de afgesproken bardienst kan deze worden verwijderd ("uitschrijven"). Er moet dan wel eerst voor een nieuwe bardienst worden ingeschreven, anders accepteert het systeem de uitschrijving niet.

6. Wanneer je verhinderd bent voor een afgesproken bardienst binnen twee weken vóór de betreffende bardienst dien je zelf voor vervanging te zorgen. Deze wijziging moet per e-mail worden doorgegeven aan de clubhuiscommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , zodat deze het barboek kan aanpassen.

7. Het is niet mogelijk om bardiensten af te kopen.

Tenslotte willen we hierbij een vriendelijk beroep doen op alle leden om zich aan de afspraken te houden. Het onderhouden van het bardienstschema is op zichzelf al behoorlijk tijdrovend, het doorvoeren van wijzigingen, en zeker het eventuele zoeken naar vervanging op korte termijn is dat nog veel meer.

Laten we met zijn allen proberen ervoor te zorgen dat dat onze vereniging ook op dit punt op een soepele manier kan functioneren.