Hoofdmenu

Slide 1

Bardiensten

Ieder senior lid draait drie bardiensten per jaar. Vragen over bardiensten kunt stellen per email op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Alle afspraken rondom de bardiensten hebben we vastgelegd in het bardienstregelement. Dit bardienstregelement kunt u hier nalezen.

We hebben er als vereniging voor gekozen om bardiensten elektronisch in te plannen via de bardienstplanner van de KNLTB. Hieronder volgt een korte uitleg.

Inplannen van bardiensten; hoe werkt het?

1. Inloggen kan via: https://bardienstplanner.afhangbord.nl/

 2. Login met je gegevens (e-mail adres of bondsnummer)

Indien je nog nooit ingelogd hebt op de website van de KNLTB, dan kun je dit doen door te klikken op de volgende link: http://www.afhangbord.nl/content/html/31.asp

Daar kun je met je bondsnummer een nieuw wachtwoord aanvragen die per e-mail aan je wordt verstuurd. Krijg je dan geen e-mail? Neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (je e-mail adres is mogelijk niet bekend bij Koriander/KNLTB). De ledenadministratie kan deze aanmelden bij de KNLTB.

3. Bardiensten plannen

Als je bent ingelogd kun je naar bardiensten gaan en deze doorgeven.

Een gebruikshandleiding voor het inplannen van bardiensten kun je hier downloaden.