Hoofdmenu

Komende Koriander Evenementen

Geen evenementen
Slide 1

Nieuws

Sluiting clubhuis

Vanwege werkzaamheden is het clubhuis gesloten van 14 februari t/m 26 februari. Let op: De vermelde datum in het clubblad is onjuist.

 

NBVEBK

Beste Tennisvrienden,

Het is weer zover, het winterseizoen gaat weer beginnen en dat is het startsein voor Niet Bang Voor Een Beetje Kou.

Geef je snel op voor dit leuke evenement ook als je nog niet zolang tennist, deze avonden zijn er juist voor om op een leuke manier het tennis onder de knie te krijgen en op deze manier leer je ook andere leden kennen.

Wij willen starten op donderdag 2 november  om 19.30 uur.

Je kan je aanmelden via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Algemene Ledenvergadering 18 september

Hiermee nodigen wij je uit voor een Algemene Ledenvergadering.

Maandag 18 september om 20:30 uur in ons clubhuis. De agenda luidt als volgt:

1. Opening

2. Vaststellen agenda

3. Aftreden van de volgende bestuursleden:  Saskia Lim (penningmeester),  Jop van Breugel (secretaris), Peter Lentjes en Martin Ort.

4. Benoeming nieuwe bestuursleden. Voorstel om Ronald van Velzen te benoemen als secretaris

5. Sluiting. 

Indien op het aangegeven aanvangstijdstip minder dan 25 stemgerechtigde leden aanwezig zijn wordt deze vergadering verdaagd naar 18 september 2017 om 20.45 uur met dezelfde agenda

WIJ REKENEN OP JULLIE !!

Het bestuur,

namens deze,

Monique Katuin, voorzitter.

Clubkampioenschappen enkel

De clubkampioenschappen enkel zijn dit jaar van 10 juni t/m 18 juni. Wie mag zich dit jaar tot de beste tennisser van TV Koriander kronen? Doe mee en schrijf je snel in op toernooi.nl.

Koninklijke onderscheiding Ben Francooy

Vandaag heeft een lid van TV Koriander een koninklijke onderscheiding ontvangen: Ben Francooy. We kennen Ben als een zeer betrokken lid en hij is werkzaam geweest in diverse bestuursfuncties. Ben, gefeliciteerd! Voor meer info over de uitreiking van koninklijke onderscheidingen in Flevoland zie: http://www.omroepflevoland.nl/nieuws/146562/flevoland-48-flevolanders-krijgen-koninklijke-onderscheiding