Hoofdmenu

Komende Koriander Evenementen

Geen evenementen
Slide 1

Nieuws

Oproep deelnemers braderie Open Koriander

Tijdens het “Open Koriander” willen we de leden de mogelijkheid bieden om op de zaterdag in het finaleweekend hun eigen bedrijf of hobby te promoten tijdens een braderie.

Dus hierbij nodigen we alle leden uit, die zelf spullen maken of verkopen, om zich aan te melden voor de braderie op zaterdag 7 juli 2018.

Dit wordt jouw kans om je eigen bedrijfje te promoten. Je zorgt zelf voor een tafel en wij bieden je gratis de ruimte om je spullen te verkopen / promoten.

Waar: het grasveld naast baan 6 op het tennispark
Wanneer: zaterdag 7 juli 2018 (finaleweekend Open Koriander)
Tijd: 11:00 – 17:00 uur (opbouwen indien nodig vanaf 10:00 uur)
Voorwaarden:
- Je bent lid van Koriander
- Je zorgt voor je eigen uitstal materiaal
- Een leuke aanbieding voor de klanten deze dag!

Je dient je aan te melden voor 15 JUNI 2018, zodat we een overzicht krijgen wie er allemaal staan. Aanmelden dien je te doen bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , vermeldt hierbij wat je gaat verkopen en hoeveel ruimte je ongeveer nodig hebt.

Afbeeldingsresultaat voor braderie kraam

Overzicht thuiswedstrijden live

De voorjaarscompetitie start binnenkort. Een leuke periode waarin vele spannende wedstrijden op ons park gespeeld worden. Kom de Koriander teams aanmoedigen!

Op deze pagina vind je een overzicht van alle thuiswedstrijden.

Open dag en heropening clubhuis

Komende zaterdag 17 maart 2018 houden we de open dag bij Tennisvereniging Koriander waarbij we hopelijk weer een aantal nieuwe leden mogen begroeten. Maar vooral voor jou als lid nodigen we je hierbij graag uit voor de officiële opening van ons prachtig verbouwde clubhuis met splinternieuwe aanbouw/serre.

De perfecte kans om de liefde voor tennis te delen met vrienden, familie, collega’s en kennissen, of juist om kennis te maken met de leukste sport ter wereld. Vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom om een balletje te slaan. 

Programma:

13.00 uur ontvangst met koffie, thee en limonade
13.30 uur start Tenniscircuit en Competitietraining
15.30 uur officiële opening vernieuwd clubhuis met aansluitend hapje en drankje.


Hopelijk zien we je komende zaterdag!

Bestuur T.V. Koriander

Sluiting clubhuis

Vanwege werkzaamheden is het clubhuis gesloten van 14 februari t/m 26 februari. Let op: De vermelde datum in het clubblad is onjuist.

 

NBVEBK

Beste Tennisvrienden,

Het is weer zover, het winterseizoen gaat weer beginnen en dat is het startsein voor Niet Bang Voor Een Beetje Kou.

Geef je snel op voor dit leuke evenement ook als je nog niet zolang tennist, deze avonden zijn er juist voor om op een leuke manier het tennis onder de knie te krijgen en op deze manier leer je ook andere leden kennen.

Wij willen starten op donderdag 2 november  om 19.30 uur.

Je kan je aanmelden via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.